Om Grundejerforeningen VÆNGERNE

Medlemmer af Grundejerforeningen VÆNGERNE er grundejere inden for området Jegstrupvænget nr. 1 - 633 samt Skovgårdsvænget 2 - 600 (lige numre), 8310 Tranbjerg. Se også kortet nederst. Der er i alt 535 medlemmer inklusive daginstitutionen Skovgårdsvænget 600, og senest Ejendomsselskabet Orholt Allé 10 Aps.
Grundejerforeningen VÆNGERNE blev stiftet den 1. November 1973.

Kontingentet er pt. 1.400 kr. årligt, og betales normalt 2. januar. I  Grundejerforeningens område, er der mange fællesarealer, stier, veje, legepladser og grønne arealer som er tilskødet Grundejerforeningen. Disse arealer vedligeholdes af en gartner, som bestyrelsen træffer aftale med. Foreningen træffer aftale om:

• Snerydning
  • Græsslåning
  • Beskæring
  • Vedligeholdelse af fliser og asfalt

Du kan finde yderligere information i foreningens vedtægter samt i deklarationen for området. Hent dem som en printervenlig pdf.

Kontakt: vaengerne(at)vaengerne.dk NB: Det er en stor hjælp, hvis du oplyser husnummer og evt. telefonnr. ved henvendelse.

Herunder ser du en kortskitse over foreningens område i Skovgårsvænget og Jegstrupvænget. De grønne veje, er kommunale veje, som vedligeholdes af Aarhus Kommune. Bybuslinie 4A (Tranbjerg Vest) kører på Skovgårdsvænget og Orholt Alle. Buslinie 20 mod Solbjerg og regionalbusrute 202 kører på landevejen.

for større billede - klik på billedet