Juletræsfest 2016

42 børn, deres forældre og bedste forældre - så i alt godt 100 personer havde afsat en søndag eftermiddag til en hyggelig Juletræsfest i B-fløjen på Tranbjergskolen Grønløkkeafd.

Hvor Poul Marcmann spillede stille julemusik og julesange til dansen omkring det festligt pyntede Juletræ, hvor julemanden tog alle med rundt.

Efter nogle herlige julesange, var det tid for uddeling af godteposer til de forventningsfulde børn. Imens var der æbleskiver og glögg til de voksne.

Det hele sluttede af med et festligt og underholdende trylleshov af Peter Andreas, der forstod at få både børn og voksne med.

Der var en lang kø af børn da han sluttede sit trylleshow med at lave ballondyr og andre sjove figurer til de børn der ønskede det. Populært var det også, at han fik skjult en karamel inde i ballon dyret eller ballon instrumentet.

 

Jens Erik Posselt
Ansvarsområde 3

 

 

Juletræsfesten 2016

 

Grundejerforeningen

VÆNGERNE

inviterer til

Juletræsfest

 for medlemmernes børn & børnebørn, 

Søndag den 4. december 2016 kl. 13.00.
B-fløjen på Tranbjergskolen, Grønløkke Allé.

Underholdning 

Julemanden kommer forbi og tager børnene med rundt om juletræet, mens Paul Marcmann spiller på sit skønne piano, og mon ikke Julemanden har godteposer med til de fremmødte børn. Senere vil Trylle Anders underholde med trylleri og ballonkunster.

Der vil være mulighed for at købe kaffe og æbleskiver samt glögg, øl og sodavand/juice.

Billetter kan købes ved henvendelse til:

Michael Knudsen
Jegstrupvænget 15 

Billetter kan købes fra søndag den 20. november til onsdag den 23. november 2016 mellem kl. 17 og 19

 

Billetpris:  30 kr. pr. barn
NB! Der er ikke billetsalg ved indgangen.

Jens Erik Posselt
Ansvarsområde 3

Juletræsfesten 2015

Efter en del forberedelse med planlægning og indkøb mødtes bestyrelsen på Tranbjergskolen Grønløkkeafdeling søndag den 6. december kl. 10 for at gøre klar til årets Juletræsfest. Der skulle stilles borde og stole op til 110 personer.

Juletræet skulle pyntes, bordene dækkes, glögg og æbleskiver varmes, så alt var klar når de forventningsfulde børn med deres forældre ville komme ved 13 tiden.

Pianisten Poul Marcmann var klar, og hjalp alle børnene med at få ledt Julemanden på rette vej så han kunne finde B-fløjen med sin sæk med masser af spændende godteposer, og spillede til de efterfølgende sange og dans omkring juletræet.

Trylle Charlie fandt også vej med sit trylleshow og sine ballonkunster. Det vakte stor glæde blandt alle børnene, der hver fik lavet en ballonfigur efter eget ønske.

Det blev en herlig eftermiddag med glade positive børn, forældre og bedsteforældre. Og så blev det tid til et par timers tid med oprydning.

Gik du glip af denne herlige eftermiddag i selskab med dine børn eller børnebørn så reserver allerede nu den første søndag i december 2016 for der har bestyrelsen planlagt at afholde næste års Juletræsfest.

Så husk at sætte x i kalenderen for søndag den 4. december 2016.

På gensyn

kd

Se video - her under klik evt. på stor skærm


Juletræsfesten 2014

Juletræsfest søndag 14. December 2014   På vegne af bestyrelsen vil jeg sige tusinde tak for en fantastisk god juletræsfest.

Der kom 30 børn og 50 voksne.   Til juletræsfesten blev der serveret gløgg, øl, vand, saftevand, æbleskiver, brunkager og meget mere.   Under juletræsfesten fik børnene kaldt på julemanden og der blev danset og delt store godteposer ud.   Paul Marcmann sørgede for at spille juletræsfesten op, det var rigtigt godt.   Og sidst men ikke mindst så kom tryllekunstneren/gøgleren Tonny Trifolikom som virkelig fik underholdt både børn og voksne.

Alt i alt var det en rigtig god søndag, og vi ser frem til næste års juletræsarrangement.  

Glædelig jul.

Daniella Doktor

Bestyrelsesmedlem – Arrangementer & udlejning